TEASER

  • Există cineva special în viața ta acum? EXISTĂ.
  • Vârsta contează pentru relație?
  • Tinerii cărora li s-a împărțit lapte cu căpșune și ciocolată (milkshake) au acompaniat extaziați cântecele lui Keremcem.
  • Ai plâns după ce ai fost părăsit? Ai fost părăsit vreodată? DA, EU PLÂNG. AM FOST PĂRĂSIT ÎN VIAȚĂ.
  • Ții cont de fizic? ȚIN CONT DE CE-MI ZICE INIMA. AȘA A FOST MEREU PÂNĂ ACUM.
  • Ce faci dacă ești înșelat? UN CÂNTEC.

A.V.- Bun venit la AȘK MATIK. Astăzi avem un oaspete care vă va crește un pic pulsul. Este vorba despre dragul nostru Keremcem pe care îl vom conecta la dispozitiv și îi vom adresa întrebări grele. Îi vom adresa și întrebări venite din partea voastră. Îți vom lua doar degetul, nu-ți fie teamă. Îl introduci. Dacă ești gata,începem?

KEREMCEM- Sunt gata.

A.V.- Atunci, începem. Există cineva special în viața ta acum?

KEREMCEM- Există.

A.V.- Ce înseamnă cineva special pentru tine?

KEREMCEM- Specială? E cea mai frumoasă pentru mine.

A.V.- Ești bărbatul dragostei?

KEREMCEM- Da. Îmi place să privesc totul prin latura romantică. Iubesc să fac asta.

A.V.- Știi că băieții prea romantici nu prea sunt iubiți la liceu. Să zicem că nu ești mereu romantic. Ești într-adevăr cel care înțelege spiritul femeii. care o prețuiește atât cât trebuie, prințul acela pe cal alb?

KEREMCEM- De aceea am spus asta. În general, tot ce e în lume privesc prin latura romantismului. De aceea privesc așa și femeile și relația. A fost frumos să descopăr asta, dar și mai frumos să o trăiesc.

A.V.- Vârsta contează pentru relație?

KEREMCEM- Uneori.

A.V.- Ai accepta o relație cu o femeie mai mică cu 15-20 de ani sau mai mare? Deși, după părerea mea, dragostea nu are vârstă.

KEREMCEM- Dragostea nu are vârstă pentru că omul nu are vârstă. De pildă, ar putea fi diferit între 45-30, 40-25 pentru că depinde de timpul de maturizare a femeii, a omului.

A.V.- Te sperie o nouă căsătorie?

KEREMCEM- Nici vorbă. Nu sunt unul care să trăiească cu temeri.

A.V.- Ești sigur?

KEREMCEM- Desigur.

A.V.- Spui că ai face aceeași greșeală. Și spui că ai făcut-o de trei ori.

KEREMCEM- Eu nu o văd ca pe o greșeală.

A.V.- Este o virtute mai mare să accepți că ceva s-a consumat sau s-a terminat și să acorzi o nouă șansă decât să lungești ceva ce s-a consumat sau terminat.Toată lumea vrea să trăiască emoția asta. Altfel, cum să vorbești despre dragoste? Cum să scrii despre ea? Cum să compui melodii?

KEREMCEM- Dar, dacă velele (pânzele de corabie) nu se deschid, trebuie să știi să te întorci la țărm.

A.V.- Trebuie să fii tu suficient pentru tine însuți. Poate că despre asta e vorba.

Am o știre mai veche. La concertul lui Keremcem, mii de tineri s-au distrat nebunește. Tinerii cărora li s-a lapte cu căpșune și ciocolată (milkshake) au acompaniat extaziați cântecele lui Keremcem.

KEREMCEM- Știu că e cam veche.

A.V.- Dar e foarte frumoasă.

KEREMCEM- Așa este.

A.V.- Vremurile se schimbă foarte repede.Îi tot prinzi pe acei tineri, dar se întâmplă să-ți spui „Un minut. Voi rămâne precum „Küçük Semih” de la Fenerbahçe.

KEREMCEM- Nu spun asta pentru că eu făceam mereu câte ceva și, ceea ce este interesant, titlul care vi se atribuie. nu se schimbă. Dacă ați apărut ca popstar sau megastar, tot așa rămâne titulatura…Atâta timp cât continui să ai succes. Când am apărut eu, m-au numit „iubitul tinerelor fete„. Sigur că diferența de vârstă a crescut, dar așa am rămas în mintea oamenilor. Și într-un fel mă iubesc, ceea ce mă face fericit.

A.V.- Ești în locul pe care l-ai avut ca obiectiv? Sau să vorbesc mai deschis. S-a ajuns într-un asemenea hal în literatură, artă, muzică. Totul e amestecat. Tot timpul dau un exemplu. Avem pe de o parte pe Genco Erkal, iar pe de altă parte tinerii actori de seriale pe care îi iubim foarte mult. Ei au milioane de urmăritori și câștigă foarte bine. Genco Erkal a urcat în metrou și nu a fost recunoscut. Cine va fi trainic,cine va avea continuitate? Este un serios du-te vino. Ești talentat,ai fizic și  inimă bună, dar vezi uneori că persoane denumite „staruri„, persoane care ocupă actualitatea, poate te miră și pe tine. Este ceva deranjant sau care te motivează?

KEREMCEM- Sigur că fiecare are timpul lui, fiecare este responsabil de proiectele pe care le realizează, de ceea ce produce și de relația pe care o formează cu cei ce îl iubesc, fiecare are locul său distinct. Așa și eu. Sunt sau nu în locul pe care l-am avut ca obiectiv? Sincer, nu privesc astfel. Sunt într-un loc care mă face fericit.

A.V.- Ai plâns vreodată după ce te-a părăsit iubita? Ai fost vreodată părăsit?

KEREMCEM- Eu plâng. Da, am fost părăsit în viață. Dar pentru a plânge, nu e nevoie să fii părăsit.

A.V.- Ai compus melodie iubitei?

KEREMCEM- Sigur că da.

A.V.- Ai compus pentru fiecare?

KEREMCEM- Nu. Cântecele mele sunt compuse nu în perioada cu dragoste ambivalentă, ci mai ales după despărțire…Oricât aș dori eu sau ar dori cealaltă parte, sunt anumite sentimente care aduc melodia…

A.V.- Ești bărbatul relației lungi?

KEREMCEM- Da, mie îmi place să trăiesc relația.

A.V.- Să împarți viața.

KEREMCEM- Da. Îmi place să împart viața.

A.V.- Te-ai căsători cu o persoană străină?

KEREMCEM- Sigur că da. De ce nu?

A.V.- Fără să ții cont de nimic. De fizic ții cont?

KEREMCEM- Țin cont de ce-mi zice inima. Așa fost mereu până azi.

A.V.- Nu conteză, dar am văzut mereu persoane frumoase lângă tine.

KEREMCEM- Să le fie interiorul frumos.

A.V.- Întrebam dacă actorie sau muzică. Se întâmplă să fii criticat că toată lumea a devenit actor și că tu ai venit din lumea muzicii. Te vezi actor?

KEREMCEM- Mă văd. Sunt un cântăreț-actor, absolvent de Relații Internaționale. E valabil pentru orice și pentru lumea show-ului. Să facă oricine ce are chef să facă. Dacă nu va avea ascultători și spectatori, în timp va dispărea oricum. De aceea, nimeni nu are dreptul să critice pe nimeni în lumea show-ului.

A.V.- Ce faci dacă ești înșelat?

KEREMCEM- Cântec.

A.V.- Nu întrebi „De ce?„?Nu te înfurii?

KEREMCEM- Normal că mă înfurii, dar probabil că totul are un motiv.

A.V.- Te îngrijorează viitorul?

KEREMCEM- Mă îngrijorează viitorul. Sunt anxios.

A.V.- Nimeni nu vede nimănui sufletul 100%. Ai oameni în viață cărora le-ai putea arăta sufletul 100%?

KEREMCEM-Sunt un om care își poate arăta sufletul 100% și mă apropii de oameni cu iubire. Nu sunt unul care să se apropie cu semne de întrebare. Chiar dacă la sfârșit ar putea fi o frustrare, acesta este stilul meu și nu-l pot schimba.

A.V.- Singurătatea? Ce exprimă singurătatea?

KEREMCEM- Îmi place singurătatea. Așa am fost întotdeauna. Îmi place să produc singur, dar nu se poate fără oameni. Întrebi un om care trăiește relații. Singurătatea are locul ei. Și relația. Și omul.

A.V.- Dar moartea?

KEREMCEM- Nu prea mă gândesc la ea. Nu mă sperie, dar nu prea mă gândesc.

A.V.- Putem spune că faci parte din generația vechilor cântăreți? Privind ca și calibru, anii care au trecut, Nu ești între ce noi sau nu ești din generația tânără…dintre cei așezați…

KEREMCEM- Voi răspunde cu un „blestem„ chinezesc care îmi place mult: „Dumnezeu să te lase în perioada de trecere (tranziție)…„Eu, în viața mea, am rămas mereu în perioadele de trecere: la liceu, sistem cu credite, când m-am apucat de muzică, trecerea de la casetă la CD, iar acum nu mai există CD. Toată lumea rămâne într-o perioadă de trecere. Acum, ca vârstă, sunt în perioada de trecere. Sunt mulțumit de asta. Nu mă simt învechit, ci văd un Keremcem pregătit pentru înnoire.

A.V.- Ce te sperie cel mai mult la începerea unei relații?

KEREMCEM- Așteptările.

A.V.- Celeilalte părți

KEREMCEM- Pentru că așteptările nu fac decât să întristeze.

A.V.- Dar de partea ta ce există ca teamă? De pildă, a fi înșelat, neîncrederea…

KEREMCEM- Nu pot spune că mi-e teamă de a fi înșelat ca unul care a fost înșelat.

A.V.- Dar se poate ca tu să înșeli?

KEREMCEM- Cum adică?

A.V.- Deși nu știu dacă e a înșela sau doar a minți…Dacă iubita ta ar veni și ți-ar spune „Te iubesc foarte mult, dar îmi place și acela cu care aș vrea să fiu, dar nu va dura mult,

KEREMCEM- Sunt de partea corectitudinii. Nu mai știu a cui e vorba asta: cel mai mare păcat este furtul. Și a minți este un furt. Cred că minciuna este unul dintre cele mai mari păcate.

A.V.- Dacă mințim, plătim..

KEREMCEM- Plătim, neapărat, mai devreme sau mai târziu.

A.V.- Minți?

KEREMCEM- Minciuni mărunte.

A.V.- Nu ai deloc minciuni mari?

KEREMCEM- Cred că da..

A.V.- Bun, rău, frumos, urât… Spunem că suntem cu toții buni și ne întrebăm în fucție de ce anume… Justin Bieber spusese că nu i-a putut rezista mirosului de transpirație al unei femei. Tu ce poți spune în acest sens?

KEREMCEM- Eu sunt sensibil la miros, dar probabil că nu aș fi declarat așa ceva.

A.V.- Vorba aceea, acei oameni au venit la tine, să te asculte, au transpirat pentru tine…

KEREMCEM- Cam așa ceva… Dar el e Justin Bieber. Are credit mare. Care era întrebarea?

A.V.- Am uitat-o și eu. Lasă.

KEREMCEM- La o femeie, nu-mi place să constat că minte. Chiar de-ar fi să fie o minciună mica. Și, în al doilea rând, când încep să simt așteptări, încep să mă îndepărtez ușor, ușor. Pentru că eu nu am așteptări de la oameni. De aceea, nu vreau ca de la mine să se aștepte ce nu pot oferi sau atitudinea unuia care nu pot fi. Și cred că nu e prea mult ce vreau.

A.V.- În special în comunitatea noastră, așteptările sunt mari, chiar și după ce bei o cafea, așteptarea poate fi mare. Așteptarea crește rapid de la am luat cina împreună și am fost împreună o noapte.

KEREMCEM- Eu mă refer la așteptările din relație.

A.V.- Te referi la criteriile de a oferi atenție sau la responsabilitate? Mă suni de trei ori pe zi.

KEREMCEM- Cam așa ceva. Ar putea fi un exemplu.

A.V.- Să fim împreună până la moarte. Anul viitor mergem în vacanță. O permanent garanție pentru viitor.

KEREMCEM- Spontaneitatea e frumoasă…

A.V.- Vei face film? Ai un vis precum acela de a fi regizor?

KEREMCEM- Intenționez. La filmări, de obicei mi se mulțumește. Echipa de lumini, de camera, că mă mișc gândindu-mă și la ei și le ușurez mult munca. Iar eu încerc să fiu atent. Cred că este o altă limbă de exprimare. Când va veni vremea… Schițez câte ceva încă de pe acum. De ce nu aș sta pe acel fotoliu?

A.V. Cum te simți în fața criticilor?

KEREMCEM- Mai pic uneori la ceea ce zice lumea. Eu ascult întâi oamenii, îi consider la un nivel ridicat, apoi îi trec prin filtrul meu și abia apoi renunț. Nu reacționez imediat și nu mă comport ca și când nu ar exista. De aceea, uneori pic, dar e ușor să mă ridic.

A.V.- Ești irascibil?

KEREMCEM- Supărarea e interioară, tac mult, tăcerea mea nu e înțeleasă, apoi, într-un moment aiurea, tot pun virgule, apoi, când pun punct, sunt nevoit să explic de ce nu am mai pus virgulă.

A.V.- Ai avut vreodată relație cu vreo fană?

KEREMCEM- Nu.

A.V.- Dar te-ai căsători cu o fană? De exemplu, Tarkan s-a însurat cu o fană.

KEREMCEM- Desigur. Nu sunt împotrivă, dar nu s-a întâmplat așa ceva. Sau poate fără să știu.

A.V.- Nu ai cum să știi. O persoană pe care ai cunoscut-o azi, e posibil să te fi știut dinainte…

KEREMCEM- Atât de repede vorbești, iar eu vorbesc mai încet că nu-mi vine să cred.

A.V.- Calmul tău și starea mea de minge de foc au făcut un duo extraordinar!

KEREMCEM- Vorbesc îndelung și încet. Sunt terminat. Poftim.

A.V. – Pulsul a crescut cel mai mult când ai spus că ești romantic și atunci când am vorbit despre trecut și generații. Poți să scoți. Zic să bem niște apă că mi s-a uscat gura de vorbit atât de repede.

Și apoi a lansat invitația către public pentru a comenta etc spre a avea șansa de a se conecta la dispozitiv și a sta de vorbă cu el.