KUZGUN -Recording Session

Publicat de

TOYGAR IŞIKLI înregistrează muzica pentru KUZGUN.

Au rămas ultimele trei- patru sesiuni de înregistrare.

https://viatacuaromadecafea.com/2019/01/17/si-kuzgun/

 

Reclame

7 comentarii

 1. Ei nici chiar așa….. nu e cazul, am fost in ton cu melodia ca m-a marcat si-mi da emoții….cine știe ce final, fără happy end, va fi…. si te rog , Macrina, ca suntem la cafea:))))

  Apreciază

 2. Am inteles , sa traiti! nu comparam mere cu pere ! Baris tot ce atinge transforma in arta, in aur curat ! Am glumit dna Macrina , dar ati fost atat de autoritara, incat am simtit nevoia sa iau pozitia de drepti si sa imi fac autocritica:))))

  Apreciază

 3. Nu trebuie sa comparam KA cu Kuzgun!Si nici pe Omer cu Akca! Alta poveste, alt destin deci si alt gen de muzica, muzica clasica care sa sugereze drama trăită de Akca, prin prisma amintirilor sale, dorința lui de răzbunare si provocările la care trebuie sa facă fata ! O provocare însă si pentru Baris……….
  Excelenta lui Toygar Isikli își spune cuvantul. Imi place foarte mult! …….Succes!

  Apreciază

 4. Îmi place extrem de mult această muzică, n-ai cum sa nu fii mișcat de asemenea sunete.
  Soprana Amelia Antoniu spunea “Muzica este un alt univers în care poți să te pierzi, să te refugiezi, să te odihnești, să te regăsești.”Ce bine că l-au ales pe Toygar Isikli pentru a compune coloana sonoră, este cu adevărat un compozitor înzestrat cu har, desăvârșit.Iată că nu doar ochii noștri vor fi fericiți că se vor delecta cu asemenea peisaje de vis și cu atât de mulți actori talentați, dar și urechile noastre vor fi încântate să asculte această acustică ideală.Fiecare melodie spune atât de multe povești interesante, eu de-abia aștept să mă pierd în acest univers al muzicii, timp de două ore și ceva vom avea parte de atât de multă emoție și energie, cât sa ne ajungă timp de o săptămâna.

  Apreciază

 5. Suna interesant,inaltator, dar în acelasi timp rece , distant… Ne-a obisnuit Baris cu melodiile salatarete si harjonelile din Kiralik Ask…mai greu cu stilul asta …

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.