„Filozofia vieții mele e să văd frumusețea, nu imperfecțiunea„


Neslihan Atagül a acordat un interviu pentru Hürriyet.

A vorbit cu Hakan Gence despre carieră, căsnicie, filozofia ei de viață, despre libertatea de expresie și dorința de a vorbi fără filtru, despre pungile de sub ochi ( edem infraorbital) pe care le iubește pentru că sunt moștenire de la tatăl său.

Primul pas în carieră l-a făcut la vârsta de opt ani, atunci și-a dat seama că vrea să fie actriță și s-a înscris singură la o agenție.

Acum este o actriță de succes și un nume căutat pentru campaniile publicitare.

Este imaginea Pantene și Puma.

„Nu îmbrac tot ce e la modă. Aleg ținutele în funcție de starea mea de spirit. Îmi plac piesele atemporale.„

neslihan1.jpg

Hakan Gence: Bună, Neslihan. Bine ai venit.

Neslihan Atagül: Bine te-am găsit.

Hakan Gence: Ai fost în vacanță. O vacanță cu rulota?

Neslihan Atagül: Da, o vacanță cu rulota. Și anul trecut am fost tot cu rulota, dar anul acesta a fost mai scurtă vacanța. O mini vacanță în țară.

Hakan Gence: Dar noi suntem obișnuiți cu celebritățile și vacanțele lor de lux…

Neslihan Atagül: „Celebritățile„?!

Hakan Gence: „Celebritățile„, vedetele să le zicem…care merg în străinătate și vor să stea la cele mai luxoase hoteluri. Tu preferi rulota. Ce este atât de tentant la vacanța cu rulota?

Neslihan Atagül: Pentru mine și Kadir, vacanța cu rulota înseamnă libertatea de a ne plimba oriunde vrem, de a ne trezi în cel mai frumos peisaj din lume. Să fie și câinii noștri cu noi și să trăim fără vreo grabă. Este ceva neprețuit.

Hakan Gence: Câți câini aveți?

Neslihan Atagül: Doi.

Hakan Gence: Voiam să te întreb de tatuajul din interiorul buzei. Ni-l arăți? … De unde ți-a venit ideea?

Neslihan Atagül: Așa a dorit sufletul meu.

Hakan Gence: Este singurul tatuaj?

Neslihan Atagül: Da, deocamdată este unicul.

Hakan Gence: Cum decurge căsnicia?

Neslihan Atagül: Foarte bine.

Hakan Gence: Câți ani au s-au împlinit? Trei?

Neslihan Atagül: S-au împlinit doi ani.

Hakan Gence: Ce s-a schimbat în viața ta? Știi că există acel clișeu „Căsătoria omoară dragostea„.

Neslihan Atagül: Aș spune că are mai mult legătură cu ce așteaptă omul de la căsătorie. Ce aștepți de la căsătorie? Ce găsești de zici că dragostea moare sau crește? Ce ai trăit în viață? Ce ai văzut? Ce ai vrut să vezi? Ce s-a împlinit și ce nu s-a împlinit? De aceea, nu pot să-și spun ceva clar. Ce consider eu că s-a schimbat, poate la tine nu s-a schimbat. Pentru mine e o plăcere să fiu împreună cu Kadir, să locuim sub același acoperiș, să port tatuajul lui, să port verigheta lui, să port numele lui după numele meu, pentru mine este o foarte mare plăcere și o cu totul altfel de energie.

Hakan Gence: În ce fel de perioadă a vieții te găsești acum?

Neslihan Atagül: O perioadă în care am înțeles că pentru a accepta că am ceva a trebuit întâi să spun că nu am.

Hakan Gence: Mă voi gândi la ce ai spus. Îți mulțumesc foarte mult.

Neslihan Atagül: Și eu îți mulțumesc.

La revedere.

 

16 gânduri despre „„Filozofia vieții mele e să văd frumusețea, nu imperfecțiunea„

 1. O actrita de mare calibru.Ucigator de tinara si de tale tata.Cred ca din ecuatia fericirii ei lipseste pe alocuri …BURAK….Toata aceasta sublima poveste de dragoste imi readuce in minte o superba poezie a lui H.Heine…Ich weiss nixht was soll es bedeuten, Das ixh so traurig bin , Ein Marchen aus alten Zeiten, Das kommt mir nicht aus dem Sinn…..H.Heine, LORELEY….

  Apreciază

 2. Monica, mă întrebi dacă sunt melancolică…E toamnă iar și e normal să fiu puțin.
  Neslihan…Neslihan îmi e atât de dragă încât pot spune că face parte din viața mea. Este extraordinară și sunt mândră că este preferata mea. Mă bucur mult că pare fericită și împlinită. Mai vreau să spun ceva și îmi vine in minte un banc pe care, probabil, 90% dintre cititoarele blogului îl cunosc, dar care sper să ilustreze mai bine ceea ce doresc să spun. Îmi cer scuze dacă o să vi se pară „fumat”:

  Cică moare X și ajunge în iad. Acolo este intâmpinat și însoțit pentru un tur al „casei” în aripa destinată criminalilor istoriei recente. În drumul lor trec pe lângă Hitler care era învârtit la rotisor, pe lângă Stalin care dansa cazacioc pe cărbuni incinși și il văd și pe Ceaușescu hârjonindu-se cu Marilyn Monroe pe un pat presărat cu petale de trandafiri. Mirat, X își exprimă nedumerirea intrebandu-și „amfitrionul”,  cum de Ceaușescu având atâtea păcate are parte de o pedeapsă atât de plăcută…și i se răspunde că aceea nu e pedeapsa lui Ceausescu, ci pedeapsa lui MM…

  Ce vreau să spun este că îmi doresc mult ca Neslihan să fie intr-adevăr fericită și dincolo de aparențe.

  Apreciază

 3. Mariana, frumos citatul, sa inteleg ca treci printr-o etapa usor melancolica?Sau te referi la tineretea exploziva si bucuria de a trai a lui Neslihan?

  Apreciază

 4. „Anii mei tineri au sunat a cântec, dar am trecut pe lângă ei cu dragostea de mână şi am rămas cu mâna-ntinsă, ca a regelui Lear.”
  (Ionel Teodoreanu – Lorelei)

  Apreciază

 5. Controverse pot exista dar invidie de unde pana unde si de ce? Cuvantul este nepotrivit. Ce treaba avem noi spectatorii de pe margine cu viata lor si in general cu cea a actorilor pe care ii comentam? Avem posibilitatea de a ne interfera existentele noastre cu ale lor decata de pe margine ?Noi doar receptam si incercam sa discernem adevarul din declaratiile lor.

  Apreciază

 6. D-na MARIA,NESLI si KADIR chiar se iubesc,fanii chiar nu inteleg ca acolo chiar este iubire si ca lucrurile functioneaza okexista chimie intre ei,ALLAH sa ii tina uniti pentru ca exista foarte multa invidie si multe controverse

  Apreciază

 7. Lasand la o parte celebritatea este un om de o modestie iesita din comun .Este naturala,frumoasa,desteapta are tot ce vrei .Succes pe mai departe .

  Apreciază

 8. Superbă femeie, atât de matura in declarații și atât de inocentă in atitudine. Și cât de frumos vorbește de Kadir al ei! Pe care-l iubea și atunci când filma Kara Sevda …

  Apreciază

 9. Pe cit de frumoasa pe art de inteligență, de modesta de naturală si. cu picioarele pe pămint.Taemt are cu carul.Bravo Neslihan

  Apreciază

 10. Deși este tânără,Neslihan are propria viziune asupra vieții și trăiește așa cum simte.Este o leoaica ambițioasă și muncitoare și sunt sigură că va face tot ce-și propune.Iar simplitatea cu care își face vacantele spune multe despre omul Neslihan.Bravo, Nesli!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.