Site-ul ntv.com.tr prezintă rezultatul sondajului de opinie inițiat de platforma socială KizlarSoruyor (Fetele întreabă) adresând membrilor săi întrebarea: „Care este cuplul favorit al serialelor din acest sezon estival?„.

Dintre miile de participanți la sonda, 60% au desemnat drept cuplu al verii perechea de actori  Demet Özdemir și Can Yaman din serialul ”Erkenci Kuș/Pasărea matinală„. 

cs.jpg

17% au votat în favoarea cuplului din serialul  Meleklerin Aşkı/Dragostea îngerilor,  Gülper Özdemir și Berkay Hardal.

berkaugulper.jpg

Cuplul din serialul Darısı Başımıza/De bun augur pentru noi,  Elif Doğan și Ozan Dolunay a obținut 14%.

darisibasimiza.jpg

Pe locul al patrulea s-a situat cuplul serialului abia început, Elimi Bırakma/Nu-mi lăsa mâna, format din Alina Boz și Alp Navruz , cuplu care a obținut 10% din voturi.

aa.jpg

Dintre bărbații participanți la sondaj, 61% au votat în favoarea cuplului din serialul „Erkenci kuș„, iar dintre participante, 58% au votat tot pentru cuplul Sanem&Can.

Mâine seară se va difuza episodul 5 al îndrăgitului serial.

Vă mai amintiți cum s-a terminat episodul a 4-lea?

  • Domnișoară Sanem!
  • E timpul să plec.
  • Toată lumea este aici. Petrecerea continuă.
  • Pentru mine, petrecerea s-a terminat.
  • Domnișoară Sanem…
  • Voiam să vorbim despre interesul dumneavoastră pentru parfumuri…

În toate poveștile, există o voce care te cheamă spre păduri întunecate, șoapte, pericole. Regii cei răi, cu toată tentația lor, te cheamă spre acea aventură periculoasă. Prințesele merg la acei regi răi, desi știu că în acea pădure li se va frânge inima. Dar eu, eu în ce parte a poveștii sunt? Voi accepta ce-mi va oferi soarta sau mă voi lăsa dusă de regele cu inima rea? (acesta este un fragment din ce scria Sanem într-un caiet, înainte de culcare în camera ei)

(După ce i-a anunțat că le aparține contractul, reprezentanta companiei a făcut o prezentare spunând că reprezintă 340 de branduri în 38 de țări. Sanem a corectat- o spunând că 39, nu 38. Reprezentantul companiei i-a dat dreptate spunând că au omis Japonia și că Sanem și-a făcut bine temele. A întrebat-o dacă ar vrea să adauge ceva și a spus că parfumurile lor vând foarte bine în Franța, dar nu și în țările scandinave și probabil din pricina condițiilor climaterice și poate ar fi bine să scadă concentrația de lavandă din parfurmuri. Reprezentantul companiei a întrebat-o dacă este specializată în parfumuri și a spus că nu, ea are doar o băcănie, dar își prepară singură parfumurile. Apoi, reprezentantul companiei a mărturisit că ar fi vrut să o întrebe, în timp ce dansau, ce brand de parfum folosește… Clipă în care Can a cerut permisiunea să se retragă…)