• Afra Saraçoğlu într-un film despre sporturi electronice, alături de Mert Yazıcıoğlu

Perioada următoare va fi una solicitantă pentru tânăra actriţă Afra Saraçoğlu, cunoscută publicului din filmul “Ikinci Şans” şi serialul “Fazilet Hanım ve Kızları”.

După cum aţi aflat deja, ea va juca în filmul “Aşk Bu Mu?” (Aceasta este dragostea?), alături de Kubilay Aka, peliculă pentru care filmările vor începe la sfârşitul lunii iulie, potrivit jurnalistei Birsen Altuntaş. Filmul este o producţie Avşar Film. Personajul jucat de Afra, Gülüm, este o tânără absolventă de studii superioare care suferă de o afecţiune renală şi de care personajul jucat de Kubilay Aka se îndrăgosteşte la prima vedere.

Birsen Altuntaş scrie pe Twiter că Afra Saraçoğlu va apărea şi într-o producţie Eludis, filmul “Iyi Oyun” (Joc bun), alături de Mert Yazıcıoğlu, un proiect diferit de “Aşk bu mu?”.

Afra1.jpg

Foto: Twitter

Regizorul peliculei este Umut Aral, câştigător al mai multor premii pentru primele două filme ale carierei sale, scurtmetrajele Thirtyfour (2000) şi Crash (2005).  Acesta este și regizorul a șase episoade din serialul The Protector care se va difuza pe Netflix.

“Iyi Oyun” este un film care are ca temă competiţia din sporturile electronice, primul de acest gen, şi ar urma să apară pe marile ecrane la 28 septembrie. Afra Saraçoğlu va juca rolul unei absolvente de liceu, Ada, pasionată de “League of Legends”. Datorită acestei pasiuni ea îl va întâlni pe eroul filmului, Cenk.

Filmul este în faza de preproducţie. Filmările vor avea loc la Istanbul şi în apropierea metropolei şi vor dura patru săptămâni.