Premiile Radar de Media sunt oferite, din 2010 încoace, de marele public. Aseară, dacă nu mă înșel, pentru prima dată în istoria acestor prestigioase premii, un crâmpei din marele public a primit trofeul.

Am urcat pe acea scenă în numele vostru, cei care, zi de zi, îmi acordați timp din timpul vostru prețios. Am urcat cu o mare bucurie în suflet și am simțit, mai mult ca oricând, o mare responsabilitate pe umeri.

Radardemedia2017.jpg

Recunosc, în ultimele zile, am fost un pic pesimistă. Neprimind niciun telefon de la organizatori, credeam că sistemul a numărat voturile altfel față de cum am văzut noi în ultimele ore de votare.

Mi-am spus că trebuie să merg acolo din respect pentru voi și că voi sunteți cel mai mare câștig al meu.

M-a însoțit Leila, stâlpul meu de încredere în orice situație și cea mai minunată soră din lume! A venit și Luminița, prietenă ce aduce soarele chiar și într-o zi mohorâtă și un om  de pus la rană.

Aș fi mers acolo cu voi toți, dar orice eveniment este limitat din punct de vedere al numărului de locuri.

Dar am mers acolo cu VOI în suflet, de aceea îmi simțeam sufletul atât de mare!

Nu am optat pentru rochie de gală, i-am spus și coafezei, dar aceasta s-a încăpățânat în a mă trimite cu niște bucle care parcă nu mai voiau să se lase. I-am spus că vreau să mă tundă un pic cu breton și o coadă înfoiată! :)))) De breton nu a vrut să audă, de tuns nici atât, nici coadă nu mi-a făcut!

Am pășit în grabă pe covorul roșu și fără să merg la panoul unde vedetele erau fotografiate.

Intrând în sală, primul pe care l-am văzut a fost Cove. Ne știm de pe vremea emisiunii „Accepți sau nu?„ produsă de Sinevizyon pentru Kanal D și ne-am revăzut după mult timp. Ne-am salutat bucuroși de revedere și am făcut cunoștință cu Adela Popescu. Am simțit să-i spun la ureche, după ce mi-am spus numele cu voce tare, adică viața cu aromă de cafea. Nu mă întrebați de ce i-am spus la ureche! Înainte de festivitate, gestul meu avea o altă conotație (crezând că va câștiga ea). După festivitate, gestul ar putea fi interpretat ca o aroganță. Nu, n-a fost aroganță!

Mi-e drag Cove și mi-a plăcut Adela Popescu dintotdeauna! Bravo pentru trofeul „Cea mai bună emisiune TV„!

radar3.jpg

Imediat după ce au anunțat „Ce mai bună emisiune TV„,, Luminița mi-a spus : „Tu vei câștiga! Am văzut colajul de pe blogul tău, colajul acela cu ceașca în mijloc…„.A apărut pe ecran din greșeală. 🙂

A trecut un pic și au spus „Oamenii vorbesc, dar mai și scriu și, de cele mai multe ori, scriu pe blog…„

În acea clipă am simțit cele mai mari emoții!

Bine că am putut spune câteva cuvinte!

Că am spus acolo Burak Özçivit, Barış Arduç şi Keremcem, a fost nu pentru că am stabilit eu o ordine. :)) Am vrut să mai spun câteva nume, dar nu-mi mai venea niciun nume în minte. Oameni buni, tremuram de emoții!

Vă mulțumesc din tot sufletul și sper să mențin blogul la nivelul trofeului cu papion!

Am câștigat împreună!

Mulțumesc, Radar de media!

http://www.radardemedia.ro/gala-premiilor-radar-de-media-2017-lista-completa-a-castigatorilor/

20171026_222831
radar2

Și cafeaua de azi!

R01.jpg

Reclame
Reclame
Reclame