Hürriyet scria ieri despre faptul că reporterului İsmail Bayrak i s-a reținut aparatul de fotografiat sub amenințarea armei!

Acesta ar fi făcut primele fotografii cu Tuba Büyüküstün şi Umut Evirgen (despre care se zvonea că ar avea o relație de dragoste)

i1tuba11

„În jurul orei 14:00, în timp ce făceam turul falezei, am văzut-o pe Tuba Büyüküstün, la un restaurant din Emirgan, luând masa cu proprietarul restaurantului. Am coborât din mașină și am fotografiat două-trei cadre. Umut Evirgen a observat și a strigat, ‘ Cum poți să fotografiezi?’ Apoi m-am întors la mașină și m-am îndepărtat. Când am ajuns în Baltaliman, m-a ajuns din urmă mașina persoanei. Erau înăuntru două persoane. Au încercat să ne taie calea. I-am spus șoferului nostru să accelereze pentru a merge la secția de poliție să cerem ajutor. Mi-au tăiat calea a doua oară. Am fost obligați să oprim. M-au dat jos din mașină sub amenințarea armei. Le-am dat discheta și nu au fost de acord. Mi-au zis să le dau aparatul foto. L-au luat sub amenințarea armei. Mi-au spus  „Vino la La Boom și acolo îți vom da pedeapsa„ Eram neputincios și cu pistolul  la, tâmplă. După ce le-am dat aparatul, m-am dus la poliție. În mașina noastră am fost trei persoane: șoferul, eu și un coleg…„

https://www.instagram.com/evirgenumut/