Sâmbăta este ziua în care sunt ocupată (prietenii știu cu ce! :))) ) și nu prea pot scrie pe blog. Oana m-a surprins azi! Și dacă nu postez ceea ce mi-a trimis ea o zi întreagă, nu mai postez nimic. A fost pe urmele lui Keremcem peste tot, de la aeroport și până la recepția oficială dată de președintele Erdoğan de Ziua Republicii (93 ani). L-a prins până și ațipind în avion. Oana, nu-i așa că prima dragoste nu se uită niciodată?!! Glumesc!!! Mulțumesc pentru poze!

Irem: „Numai Yonca există! Mie nici nu-mi acordă atenție.„ Și Keremcem de acolo: „Ce e?„

(Keremcem probabl că îi poartă un respect deosebit cântăreței și compozitoarei Yonca Evcimik pentru că l-a ajutat foarte mult la debut. Mai precis, ea era prietena surorii lui care i-a povestit de intenția sa de a scoate un album. I-a spus să o caute când vine la Istanbul și de acolo a început cariera muzicală a lui Keremcem.)

În autocar, Irem s-a ținut de șotii. I-a spus cântărețului din față: „pardon, domnule, dați mai în față pentru două persoane?„ (chipurile să cumpere bilete). Când s-a întors cântărețul la ea și a intrat în joc spunându-i: „Poate șoferul nu are schimbat, lasă că dau de la mine.„, ea a spus: „Ești un domn, domn.„

https://www.instagram.com/p/BMJnePhBbgl/?taken-by=iremderici

Apoi au ajuns la Palatul Prezidențial și au început să apară pozele.

bandicam 2016-10-30 01-18-54-428.jpg

Yonca Evcimik și Președintele cu soția.

bandicam 2016-10-30 01-17-16-864.jpg

Irem Derici cu Președintele și soția.

iye

Yonca, Irem și Președintele & soția.

yie

Irem, Yonca și Prima Doamnă.

sayismanmuratyildirimerdogan

Actorii Murat Yıldırım şi Tolga Sayışman alături de familia prezidențială.

Au început să apară poze și pe site-ul prezidențial.

La recepție au fost în jur de 2000 invitați din mai toate domeniile.

Și Keremcem între ei. Offf, barba asta! Dar îi stă bine în costum. Oricum, el era recunoscut la debut drept cântărețul în costum pentru că în concerte purta mereu costum. I se părea că așa respectă publicul.

bandicam-2016-10-30-01-17-53-242bandicam-2016-10-30-01-20-08-691bandicam-2016-10-30-01-22-52-650

La întoarcere, fetele puse din nou pe șotii și Keremcem obosit rău.

bandicam 2016-10-30 01-24-15-029.jpg

„În spate doarme nenea Keremcem, în față sunt două nebune, iar nea Nihat privindu-l uimit pe nea Keremcem. Sunteți super!„

După poza asta, orice poză e fără sens.

Deci a fost o zi importantă pentru Turcia. Cred că este frumos că a fost invitat și Keremcem la recepția (scria presa) la care au participat oameni reprezentativi pentru democrația turcă. Sigur au mai fost și alți artiști.

Ce să zicem? La mulți ani, Republicii Turcia și sper să redevină acea țară model prin dezvoltarea economică, modernism, cultură. Iubesc Turcia și știu că merită tot ce e mai bun.

https://www.instagram.com/p/BMJTntBA6Qh/?taken-by=keremcem