s1

 

Cuplul Ezgi Asaroğlu & Keremcem este subiectul unui articol apărut în presa din Serbia.

http://www.lepotaizdravlje.rs/tvnovele/novi-broj/novi-broj-tv-novela-donosi-drama-na-setu-crne-ruze-skandal-pred-veliko-finale

Titlul este surprinzător!

„Te căsătorești cu mine sau mă uiți!„

Pentru că nu am deplină încredere în Google translate (care-mi zicea ceva de genul că Ezgi și-a arătat ghearele!!!), am cerut ajutorul prietenilor pentru un scurt rezumat al articolului al cărui titlu sună ca un ultimatum.

Se spune că sursele nu se divulgă, de aceea eu le mulțumesc din suflet și, dacă vor să se deconspire, le aștept cu mult drag.

Și să mă corecteze dacă am scris ceva eronat!!!

Iată ce am primit:

„Știrile vin din partea a două persoane, cineva de pe platourile de filmare și o prietenă a actriței sau cineva din anturajul acesteia.

Acestea spun că, în ultima perioadă, discuțiile în contradictoriu dintre Keremcem si Ezgi erau foarte aprinse pe platouri, atmosfera era foarte încordată și stânjenitoare pentru colegii lor. Acest lucru a a determinat-o pe Ceren Moray să intervina între cei doi, recomandându-le un prieten psiholog. Atât Keremcem cât și Ezgi i-au spus, pe un ton apăsat, să nu intervină în relația lor pentru că este strict problema lor. După acest incident, Ceren i- a evitat.

Se mai spune că Ezgi nu mai suporta zvonurile precum că Keremcem încă păstrează legatura cu Seda cu care ar fi continuat și să se întâlnească. Tot acești prieteni spun că ea ar fi declarat că pentru ea o hârtie nu e importantă însă, dacă a văzut că el nu are de gând să oficializeze relația, i-a dat un ultimatum : căsatorie sau despărțire. În urma tuturor acestor altercații, ea ar mai declarat că nu poate cotinua să lucreze cu un barbat care nu o respectă și asta a dus la părăsirea proiectului.

Prietenii ar mai fi spus că nu iese fum fără foc și că oamenii n-ar vorbi dacă nu ar fi adevărat. „

 

 

 

s2s3