ACTORI TURCI

„Yaman„,proprietar în America!


Mărturisea cândva că în Turcia se muncește și în America se trăiește! Çağatay Ulusoy, aflat de aproximativ șapte luni în SUA, a cumpărat casă în Santa Monica. L-a costat 500.000 dolari (1.400.000 lire turcești).

Suma încasată de acesta pentru cel mai recent spot publicitar este de 1.800.000 lire turcești.

http://www.gecce.com

bandicam 2016-06-24 18-50-43-477bandicam 2016-06-24 18-50-51-146bandicam 2016-06-24 18-51-16-679bandicam 2016-06-24 18-51-22-740bandicam 2016-06-24 18-51-35-561

https://www.instagram.com/cagatayulusoy/

Astfel, Çağatay Ulusoy își face intrarea în galeria actorilor turci (Kıvanç Tatlıtuğ, Tolgahan Sayışman) care merg în SUA pentru cursurile de limba engleză și își cumpără casă pentru a fi mai aproape de Hollywood!

colajactori

6 răspunsuri »

  1. V-aș sugera să nu mai pierdeți vremea pe aici. Este a doua oară când mă catalogați drept mincinoasă. Nu direct, dar asta insinuați. Nu mi-am propus să urmărescc toate articolele despre acesta, dar, atunci când văd ceva, îmi rezerv dreptul de a scrie pe blog. Asta-i culmea!

    Apreciază

  2. Niciodata nu a,, marturisit ”’asa ceva!Spunea doar ca iubeste Los Angelesul …Spunea ca intentioneaza ca America sa fie a doua casa a lui,ca va sta in Turcia pe parcursul desfasurarii proiectelor si va merge in America cand nu va filma!Nuanta e cu totul alta…I-am citit toate interviurile si nu mi se pare corect sa-i fie rastalmacite vorbele!Va doresc o zi buna tuturor!

    Apreciază

  3. YAMAN= se traduce in lb turca prin „extraordinar”.ECE Yorenc i-a pus acest nume , poate nu intamplator, care-l caracterizeaza si exprima TOT ceeace stim noi si apreciem la modelul/actoru Cagatay Ulusoy l Ce mai putem spune? A trait intens din 2011-2015, incat n-a simtit c-au trecut anii peste el. S-a trezit la 25 ani, cand a avut aceasta pauza de filmari, sa-si analizeze viata si cariera. II dorim sa ia cele mai bune decizii , sa uite de vicii si sa traiasca din plin tot ce-i oifera viata. Nu se stie daca alegerea casei de productie este cea mai buna hotarare. El stie si poate nici el. In fond, AFK a fost produs de MEDYAPIM si schimbarea pe AY YAPIM i-a adus un nou succes.(NU stim daca noua casa de productie nu este „puisorul” celeilalte.) Mie, imi place cum arata pana acum, noul look il imbatraneste si se justifica numai daca o cere un rol sau poate vrea sa aiba alt look pt SUA.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.