Zilele acestea se exprimă tot felul de opinii în legătură cu pisica din ultimul selfie postat de Keremcem pe Instagram. Este sau nu pisica lui Ezgi? Pisica este privită drept cheia împăcării. Și cum destinul lucrează în favoarea blogului meu, dar și a fanilor rămași în ceață, am găsit un interviu în care Keremcem vorbește despre pisicile din viața lui.

Invitat la emisiunea „Confruntări cu İpek Tuzcuoğlu„ de la postul de televiziune CINE5, Keremcem a avut prilejul să se confrunte cu tot felul de chestiuni care și-au pus amprenta pe viața lui (caise, nuci, parfumul iasomiei, desenul, camera de cămin, armată, compozitorul și cântăreața care l-au convins să vină în Istanbul, filmul de animanție Elixir- secretul bunicului), duete, Galatasaray, scări rulante.

De data aceasta, mi-am spus că este prioritar să vă relatez partea cu pisicile.

I.T. – A venit rândul să vorbim despre prima ta dragoste. Ești pregătit?

K.- Prima mea dragoste… Poftiți..

I.T. – Dar fără supărare.

  1. – Cum?

I.T.- Bun, soția ta îmi este prietenă…dar aceasta este o emisiune, un format și nu pot spune că nu atingem anumite subiecte…

K.- Bine…

I.T. – Apasă tu pe sonerie.

  1. – Nu vreau să apăs de data asta. Apasă tu.

I.T. – Am găsit prima dragoste a lui Keremcem și nu mă voi mira dacă el va părăsi studioul.

  1. – Doamne, Doamne, nu-i nevoie de o așa pregătire…

I.T. – …apasă pe sonerie și apare imaginea

  1. – Aaaa, draga de ea!

I.T. – Este prima ta dragoste. Cine este ea? Povestește-ne!

  1. – O cheamă Genie. Pe lângă faptul că e prima mea pisică, este primul animal domestic pe care am pus mâna. La fel și familia mea. Crescusem într-o familie care nu iubea animalele. Surorii mele îi era foarte frică, mamei mele îi era foarte frică. Când a venit această pisică în anul 2002, au atins-o, au iubit-o. Sora mea are acum 2 câini și 6 pisici. Părinții mei au 8 pisici la Bodrum. Este o dragoste unică. Fotografia aceasta este nouă. Am făcut poza când am fost de anul nou. Genie este încă foarte dulce, foarte iubitoare. Da, ea este prima mea dragoste.

I.T. – Să le vedem și pe cele care urmează…

  1. – Leyla. Ea este Mimi.

I.T. – Îți plac mai mult pisicile decât câinii?

  1. – Îmi plac și câinii, dar am avut pisici.

I.T. – Așa și eu…

  1. – Îmi place la ele faptul că reprezintă caractere diferite și nu le poți dresa. Îmi place foarte mult libertatea asta a lor.

I.T. – Așa este. Și au personalitate.

  1. – Da. Au personalitate. Sunt animale cu personalitate puternică.

I.T. – Este incredibil. Și pisicile mele mă fac foarte fericită.

Și gata interviul!

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Dar despre Genie, prima lui dragoste, el a cântat într-o melodie a sa. Aprofundând versurile, mi-am dat seama că fata la care face referire este o fostă iubită a lui, Yasemin Ergene, actriță cu care a jucat în serialul “Aşk oyunu” (Jocul dragostei) și despre care Keremcem spunea că s-au iubit nebunește.

ky

Aceasta l-a părăsit preferând pe moștenitorul unui holding, İzzet Özilhan (despre care Yasemin Ergene povestea într-un interviu că, pe vremea când omul de afaceri era în Moscova, a văzut-o în serialul „Jocul dragostei„ și a întrebat unde o poate găsi pe acea fată. Când s-a terminat serialul, i-a pierdut urma, dar a revăzut-o în serialul „Medicii„ iar tatăl lui i-a spus că acel serial se filmează în spitalul lor, spital unde Director General era sora omului de afaceri. Dar într-un alt interviu, luat lui Keremcem, jurnalistul și Keremcem dau de înțeles că ea ar fi început relația cu omul de afaceri chiar în timpul relației cu Keremcem. Yasemin Ergene a renunțat imediat la actorie și a ales să urmeze Facultatea de Relații cu Publicul. Soacra ei a trimis-o la școală. I-a spus: „Întâi iei examenul la facultate, apoi faci nunta!„. Au făcut nunta și au doi copii.

ye

fam.jpg

Versurile cântecului sună cam așa:

„Te-am iubit cât am putut,

Dar ție nu ți-a fost de ajuns,

Tu ți-ai dorit Ferrari.

Pisica mea, Genie, este mai deșteaptă decât mine.

Te zgâriase din prima zi…

Dacă mie mi-ai arătat cruzime,

Cine știe ce i-ai făcut sărmanei (pisici)…

M-am înșelat crezând că și tu ai o inimă!„

http://www.haberturk.com/htmagazin/haber/123629-yasemin-ergeneye-sarki-yazmis

http://www.magazinkolik.com/keremcem-yaseminle-cilgin-gibi-asiktik-489h.htm

http://www.hurriyet.com.tr/yasemin-ergene-ozilhan-benimki-bir-kulkedisi-masali-degil-40057811

Această prezentare necesită JavaScript.