Nu am uitat faptul că am promis a doua parte a interviului lui Keremcem, doar că timpul nu mi-a permis până acum.

Întrebat când a plâns ultima oară, Keremcem a răspuns:

„Sunt un om căruia îi place să plângă uneori.

Încă din liceu mi-am dat seama că plânsul scoate la iveală câte ceva din mine.

Îmi amintesc că, pe vremea când am început actoria, mă priveam în oglindă să văd cum arăt când plâng.

Și de atunci nu pot plânge în fața camerelor. Plâng foarte urât.

Ce am mai plâns la filmul lui Leonardo Di Caprio, TITANIC, la cinematograful din Izmir, de nu mă mai opream.

Ultima oară am plâns când am ascultat de unul singur o melodie compusă de noi. M-a afectat foarte tare. Mi-am făcut și un video în timp ce plângeam. Tot nu arătam bine. Soluția e să nu plâng.„

A fost întrebat când își aniversează ziua de naștere, 28 decembrie sau 5 ianuarie și acesta a spus că data reală a nașterii este 28 decembrie 1977, chiar dacă în evidențele oficiale apare ca fiind născut în 5 ianuarie 1978. Mama lui l-a trecut în 5 ianuarie pentru a merge mai târziu în armată. 

Numele de scenă este Keremcem, dar în acte este trecut drept Kerem Cem Dürük.

Până la vârsta de 18 ani, Keremcem a crezut că prenumele lui este trecut în evidențele oficiale drept Keremcem, dar, pierzându-și actul de identitate, când a primit noul buletin a constatat că scrie Kerem Cem. Le-a atras atenția oficialilor, dar i s-a spus că așa e trecut în evidențele oficiale. La primul act de identitate, mama lui „s-a folosit„ de particularitatea zodiei berbec și a spus funcționarului „În evidențe să fie cum vreți, dar în buletin să treceți împreunat, de aceea, la primul act de identitate, prenumele lui a fost trecut scris de mână, cu majuscule și împreunat.

A mai fost întrebat cum ar fi fost dacă nu ar fi fost chipeș, ci doar talentat și a răspuns: „Nu cred că m-am folosit prea mult de această particularitate. Aș putea să mă folosesc mai mult.„

Gazda emisiunii i-a spus: „Dar îți place că ești chipeș.„

A răspuns: „Îmi place, așa cum îmi place să fiu și vedetă. Îmi place pentru că nu sunt un tip prea sociabil, nu eram nici în facultate și acel prim pas este pentru mine deloc ușor. Odată cu notorietatea, pot să fac cunoștință mai ușor. Acele ziduri s-au redus. De aceea îmi place să fiu vedetă. Și mai cred că notorietatea a făcut din mine un om mai bun.„

A mai spus că nu s-a gândit vreo dată ce ar fi făcut dacă nu ar fi fost chipeș pentru că este de părere că nu este atât de chipeș.

A fost invitat să aleagă un cartonaș pentru a răspunde la o întrebare și a ales cartonașul verde pentru că e culoarea care îi place.

Întrebarea de pe cartonașul verde era:

„Când ai fost criticat ultima oară?   

A răspuns că a fost criticat din cauza părului care i-a crescut prea lung („din cauza și datorită regizorului Burak Ertaș„) și era nevoit să-l prindă într-un fel de coc la ultimul serial.

Întrebat „Cine te critică cel mai tare?„, acesta a spus că el însuși: „Mă bat foarte tare.„

Gazda emisiunii i-a atras atenția că e rău să te bați și a altceva să critici.

 A spus că este deschis criticii. Chiar dacă pare că nu poate să apere ceea ce a făcut, e plin de întrebări față de sine, dar se adună repede.

Și a mai spus că poate să plece mai mult urechea la cineva ale cărui idei le prețuiește

Întrebat dacă se ceartă, a spus că nu, iar gazda emisiunii i-a spus că ar fi prea plictisitor și are prea multe lucruri pe care nu le spune.

A mai spus că are foarte multă răbdare, destul de multe se adună cu timpul și răbufnește iar persoana respectivă nu-și dă seama de ce deoarece până atunci nu i-a spus nimic.

Gazda emisiunii i-a spus că astfel de comportament, faptul că nu spune lucrurile la timp ar putea fi un fel de nesinceritate și persoana de lângă tine nu ar putea avea încredere fiind nevoită să se întrebe mereu: „Oare ce gândește Kerem? Oare ce ar vrea să-mi spună?„.

A spus că dacă ar trebui să se descrie și să se critice pentru ceva anume, aceasta e răbdarea lui.

Conform testului Eneagramei, are tipul de personalitate care coincide cifrei 9.

A mărturisit că, atunci când un prieten i-a trimis descrierea celor care au cifra 9 la eneagramă, a râs în hohote pentru că avea impresia că doar el este așa și s-a liniștit un pic când a văzut că mai sunt și alții.

Pentru a evita conflictele de opinii, atunci când este întrebat (de exemplu: „Ce mâncăm?„) răspunde: „Nu contează.„

Gazda emisiunii a concluzionat că toți cei care au vizionat și-au dat seama că el are cifra 9, iar Keremcem a întrebat-o dacă o pot lua de la capăt cu emisiunea. Bineînțeles, răspunsul a fost negativ.

I-a adresat o ultimă întrebare: „Ce ai fi făcut dacă te-ai fi îndrăgostit de o femeie cu particularitățile tale?„

A răspuns că nu s-ar fi îndrăgostit, ar fi fost o relație foarte plictisitoare.

L-a întrebat: „Atunci de ce să se îndrăgostească o femeie de unul ca tine? Să se plictisească?„

A răspuns: Nu. Atunci când am o relație cu o femeie cu personalitate colorată, mă poate vedea și ea în multe culori.

A  mai existat o întrebare la care a răspuns dar răspunsul lui va apărea doar în social media. I s-a cerut să rostească cea mai lungă frază pe care a păstrat-o în sine. Nu contează în legătură cu cine. Poate fi cineva care a fost în viața lui, poate fi un mentor, poate fi cineva din familie. Ceva ce, de ani de zile, ar fi vrut să-i spună însă a ținut în el și nu i-a spus.

Într-adevăr, întrebarea și răspunsul au fost postate pe Instagram. Răspunsul lui Keremcem a fost:

„Pasiunea în general se poate confunda ușor cu cearta. Nu este așa.„

*****

Am fost curioasă să aflu ce înseamnă 9 conform testului Eneagramei. Iată ce am găsit:

BX       9. Pacifistul. Tipul calm, fără griji, mulţumit de sine.

B. Am tendinţa să fiu tăcut şi îmi place să fiu singur. Nu obişnuiesc să atrag atenţia asupra mea  şi  nu obişnuiesc în  general  să  mă afirm. Nu mă simt bine să preiau conducerea sau să fiu aşa competitiv ca ceilalţi. Mulţi pot spune despre mine că sunt un visător, o mare parte din trăirile mele se petrec în imaginaţia mea. Mă simt  bine dacă nu este nevoie să fiu tot timpul activ.

X. Sunt o persoană care are de obicei o imagine pozitivă despre viaţă şi simte că lucrurile se  vor sfârşi cu bine. Pot să găsesc cu uşurinţă ceva care să-mi trezească  entuziasmul şi găsesc întotdeauna ceva de făcut. Îmi place să fiu împreună cu alţii şi să îi ajut să fie fericiţi. Mă bucur să-mi împărtăşesc starea mea bună cu cei din jur. Nu mă simt întotdeauna grozav dar încerc să nu arăt asta nimănui! Amân de multe ori  să-mi rezolv problemele.

Sursa: